Pàgina d'inici > Noticies

El Cardenal Arquebisbe de Barcelona serà nomenat Rotary d’Honor en el decurs de l’acte de celebració del programa ALPAN de suport a menjadors socials

COMUNICAT DE PREMSA Avui en el marc del Círculo Ecuestre, el Cardenal Arquebisbe de Barcelona, rebrà el pin rotari, insígnia del seu nomenament com a Rotary d’Honor, en reconeixement de la seva contribució personal i de l’Església de Barcelona en suport al programa ALPAN de desenvolupament de menjadors socials. Aquesta mateixa distinció fou lliurada l’any 1999 [...]

COMUNICAT DE PREMSA

Avui en el marc del Círculo Ecuestre, el Cardenal Arquebisbe de Barcelona, rebrà el pin rotari, insígnia del seu nomenament com a Rotary d’Honor, en reconeixement de la seva contribució personal i de l’Església de Barcelona en suport al programa ALPAN de desenvolupament de menjadors socials.

Aquesta mateixa distinció fou lliurada l’any 1999 a l’aleshores Arquebisbe de Buenos Aires, Jorge Mario Bergolio, actualment el Papa Francesc.

El projecte ALPAN col·labora amb mitjans econòmics i humans al sosteniment de diversos menjadors socials a la ciutat de Barcelona, nascuts recentment de la necessitat originada per la crisi econòmica.

Durant l’acte d’aquesta nit seran lliurats als menjadors socials els fons obtinguts en la darrera trobada rotària. Entre aquests menjadors hi ha el de la parròquia de Santa Tecla.

L’acte començarà a les 20,30 h amb un aperitiu i finalitzarà amb l’imposició del pin rotari i unes paraules del Sr. Cardenal a les 23,10 h.

Barcelona, 17 de setembre de 2013

T'interessarà ...