El cardenal arquebisbe de Barcelona participa a Florència en una conferència internacional que advoca pel diàleg entre Orient i Occident

El cardenal arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, viatja a Florència per participar en una conferència internacional titulada Orient i Occident: diàleg de civilitzacions que organitzen la Comunitat de Sant Egidi i la Universitat d’Al-Azhar. Sociòlegs, polítics i representants religiosos reflexionaran durant dues jornades sobre com millorar les relacions entre Orient i Occident. El [...]

El cardenal arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, viatja a Florència per participar en una conferència internacional titulada Orient i Occident: diàleg de civilitzacions que organitzen la Comunitat de Sant Egidi i la Universitat d’Al-Azhar. Sociòlegs, polítics i representants religiosos reflexionaran durant dues jornades sobre com millorar les relacions entre Orient i Occident.

El proper dimarts l’arquebisbe metropolità de Barcelona pronunciarà el discurs Conviure en un món global en el marc d’una taula rodona on l’acompanyaran el sociòleg Manuel Castells; l’historiador, Alexandre Adler; el conseller particular del rei Abdullah II de Jordània, Ghazi bin Muhammad bin Talal i el polític i acadèmic indonesi, Muhammad Quraish Shihab.

La inauguració d’aquesta conferència internacional anirà a càrrec de l’alcalde de Florència, Dario Nardella, que dirigirà unes paraules de benvinguda al públic assistent en un acte presidit pel cardenal arquebisbe de Florència, Mons. Giuseppe Betori i que també comptarà amb el responsable de diàleg interreligiós i vicepresident del Parlament Europeu, Antonio Tajani.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

22 Juliol, 2019
La Fundació Pere Tarrés preveu becar les activitats d’uns 4.500 infants durant el mes d’agost