Pàgina d'inici > Noticies

El Bisbe Taltavull dirigeix el recés de joves

Els participants van aprofundir i meditar la bona nova de la fe Unes 40 persones van participar el passat diumenge 25 de novembre en el recés de joves a Martí Codolar que va organitzar la Delegació de Joventut, en motiu de l’Any de la Fe, i que va portar a terme el Bisbe Sebastià Taltavull. […]

Els participants van aprofundir i meditar la bona nova de la fe

Unes 40 persones van participar el passat diumenge 25 de novembre en el recés de joves a Martí Codolar que va organitzar la Delegació de Joventut, en motiu de l’Any de la Fe, i que va portar a terme el Bisbe Sebastià Taltavull. Durant el recés,  que va acabar sent un dia proper i familiar, els joves van tenir l’oportunitat de fer silenci, aprofundir i meditar la bona nova de la fe.

El Bisbe va basar el seu discurs en una metàfora entre la situació actual dels joves i la imatge de la samaritana. Els joves s’han de deixar trobar per Jesús, com la samaritana, però alhora Jesús surt a trobar a tots els samaritans, que són els joves actuals.

El recés va ser una bona experiència per a tots els participants, que van acabar el dia amb ganes que aviat es repeteixi una jornada similar.

T'interessarà ...