Pàgina d'inici > Noticies > Joventut

EEJ2015: Vídeo Resum 8 d'agost

Ple d'espelmes i en un ambient de silenci i pregària, els 6000 pelegrins van poder gaudir d'una nit tranquil·la i de pregària davant el Santíssim

L’oració i la reflexió són bàsiques en aquesta trobada europea de joves. I si no, que l’hi preguntin als 6000 pelegrins que van participar ahir a la nit en la vetlla de pregària presidida per Monsenyor Xavier Novell, bisbe responsable del departament de joventut de la Conferència Episcopal Espanyola.

No per ser dissabte van canviar les activitats o van minar les forces: al matí els joves van seguir amb les catequesis mentre que a la tarda va destacar el trasllat del Crist dels ajusticiats des de l’ermita de l’Humilladero fins al presbiteri instal·lat a Lienzo Norte. També la imatge de Santa Teresa va passejar pels carrers d’Àvila i es va trobar amb el Crist dels ajusticiats a l’altar, on tots dos van presidir la vetlla de pregària.

Ple d’espelmes i en un ambient de silenci i pregària, els 6000 pelegrins van poder gaudir d’una nit tranquil·la i de pregària davant el Santíssim, on van escoltar testimonis vocacionals de matrimoni, sacerdoci i vida consagrada. Mons. Novell va destacar, en la seva homilia, l’imprescindible que és Déu en les nostres vides. Aquest mateix Déu que es va fer present en el penúltim dia d’aquesta trobada de joves a la ciutat que va veure néixer, fa 500 anys, a Santa Teresa de Jesús.

T'interessarà ...