Pàgina d'inici > Noticies > Joventut

EEJ2015: Vídeo Resum 7 d'agost

Si el Papa Francesc 'quiere lío', la Trobada Europea de Joves d'Àvila ho ha aconseguit. Els més de 6000 pelegrins d'aquest eej2015 'armaron lío', en positiu, aquest divendres fins altes hores de la nit

Però abans de repassar la nit, rebobinem per poder comprendre com els joves van poder arribar amb tanta vitalitat i alegria al concert. Durant el matí, els pelegrins van tenir catequesi al matí a les diferents parròquies d’Àvila però també va tenir una afluència massiva la fira de les vocacions, on els consagrats tenen l’oportunitat d’explicar als joves el carisma de la seva congregació i animar-los a viure una vida dedicada a Crist.

A la tarda, es van començar a escalfar motors amb la taula rodona de Santi Rodríguez i el Pare Damià, a la qual van assistir més de 700 joves. Els dos protagonistes van donar testimoni de la seva fe cristiana i van respondre amb molt d’humor a les preguntes dels participants, que posteriorment es van poder fotografiar amb ells. Tots dos van tornar a fer pública la seva fe en el concert de la nit, al qual es van sumar Merche i Pablo López. Tots ells amb un missatge per a tots els joves catòlics.

Un cop més, el eej2015 va marcar una nit històrica que va quedar patent a Twitter gràcies a la participació dels 6000 pelegrins de la trobada. El Papa Francisco pot estar orgullós: els joves surten al carrer per demostrar la seva fe.

T'interessarà ...