Pàgina d'inici > Noticies > Joventut

EEJ2015: Vídeo Resum 6 d'agost

En el dia d'ahir els joves van gaudir d'un dia carregat d'emocions, amb diversos tallers, i com a punt final dels concerts al Lienzo Norte

Els pelegrins de la Trobada Europea de Joves ja han envaït Àvila i s’han incorporat a les activitats previstes per l’organització. Aquest dijous al matí, i dividits per grups, els 6000 joves que participen en aquest EEJ2015 es van distribuir en les diferents parròquies d’Àvila segons els itineraris assignats. Els adolescents van participar en la gimcana ‘Diverkalia’ mentre que els joves van rebre catequesi formatives dels bisbes que han vingut a la Trobada. També ha estat un èxit l’adoració al Santíssim de l’ermita del Humilladero, on hi ha el Crist dels ajusticiats, del segle XVI, que s’utilitzarà per a la Vetlla de Pregària de dissabte i la missa d’enviament de diumenge.

Tot i les dificultats organitzatives amb el menjar a causa del desbordament en la distribució, els pelegrins van demostrar una actitud exemplar i es van incorporar, tan aviat com van poder, a les activitats de la tarda, que van començar amb una mica de retard. Els joves tenien dues opcions: els tallers de “Tria la teva aventura” o els itineraris com a Camí amb el que realitzaven la ruta teresiana pels tres convents carmelites de la ciutat: la santa, l’encarnació i sant Josep. Així, van poder seguir els passos de Teresa de Jesús.

Un cop posat el sol, les muralles d’Àvila van ser les protagonistes de l’espectacle de videomapping “La andariega de Déu” sobre les 17 fundacions de la santa. La festa va persistir fins a la una de la matinada gràcies als concerts de Migueli, Rubén de Lis, Unai Quirós i Nico Montero que van donar un testimoni de la seva fe a través de la música i van voler deixar un missatge a tots els joves. El EEJ2015 no s’atura i continua aquest divendres amb activitats i concerts que no deixaran indiferent a cap dels 6000 pelegrins que hi participen.

T'interessarà ...