Pàgina d'inici > Noticies > Joventut

EEJ2015: Vídeo Resum 5 d'agost

El passat 5 d'agost es va inaugurar oficialment el EEJ 2015. Els joves van gaudir en gran amb diversos concerts i un musical

Amb aquesta alegria i vitalitat quedar inaugurat la tan esperada Trobada Europea de Joves d’Àvila, que tindrà lloc fins diumenge que ve. Amb les muralles com a testimonis, l’esplanada del Lienzo Norte va viure moments d’eufòria des de mitja tarda, amb una animació que va fer ballar fins als més tímids. Però no tot van ser moments de festa. Autoritats civils i religioses van voler estar presents i acompanyar els prop de 6000 joves en aquest acte d’acollida del EEJ2015, en el qual no es van oblidar, per descomptat, de la gran Teresa de Jesús.

En un ambient més tranquil i després d’una representació sobre Santa Teresa, els joves van poder veure els dos símbols d’aquesta trobada: la creu dels joves i la gran sorpresa de la nit: el quadre Immaculada per a joves de la monja cistercenca Isabel Guerra. La festa de la fe va continuar fins a altes hores de la nit en dos escenaris: l’atri de Sant Isidre, on es va interpretar el musical sobre la vida de la santa Per vós vaig néixer i Lienzo Norte, on van actuar nombrosos músics catòlics que segurament hauran aconseguit fer encara més inoblidable i històric aquesta trobada de joves.

Immersos de ple en el EEJ2015 i després de l’eufòria de l’acte d’acollida, als participants els esperen quatre dies plens d’activitats, concerts i espais de pregària que s’aventuraran la seva fe.