Pàgina d'inici > Noticies > Joventut

EEJ2015: Vídeo Resum 4 d'agost

Ja està tot a punt perquè comenci la Trobada Europea de Joves. Queden tot just 12 hores i Àvila ja s'ha adaptat per acollir les més de 6000 persones que participaran en els actes de commemoració del V Centenari del naixement de Santa Teresa

Els preparatius van començar aquest dimarts amb la retirada d’acreditacions dels gairebé 500 voluntaris que assistiran als joves i amenitzaran la Trobada. Les seves funcions són molt diverses. També està tot preparat al Lienzo Norte, l’escenari principal d’aquest EEJ2015. Precisament allà, un grup de voluntaris van assajar ahir la performance de la cerimònia d’inauguració que tindrà lloc avui a les 9 del vespre, un cop hagin arribat a Àvila tots els pelegrins que s’esperen.

Però no tot són nervis i ritme frenètic. També hi ha temps per a Déu, el veritable protagonista d’aquesta Trobada Europea. Per això, tot l’equip coordinador va participar ahir a la nit en una vetlla de pregària a l’església de Sant Andreu. I és que no es pot seguir Jesús en solitari. S’ha de viure l’experiència de formar part de la comunitat eclesial, de pertànyer a una gran família. I tot això, seguint els passos de Santa Teresa d’Àvila… Que comenci el EEJ2015 i, amb ell, la manifestació pública de la fe!

T'interessarà ...