Edicions especials de Catalunya Cristiana i programació especial de Ràdio Estel-Ràdio Principat

Ràdio Estel-Ràdio Principat i Catalunya Cristiana serem els mitjans de comunicació de referència d’aquesta visita en ràdio i premsa escrita. Un equip de trenta persones ja fa temps que treballa en la preparació de dos números especials del setmanari, i de vint hores d’informació radiofònica en directe. Accions que comptaran a més amb la participació [...]

Ràdio Estel-Ràdio Principat i Catalunya Cristiana serem els mitjans de comunicació de referència d’aquesta visita en ràdio i premsa escrita. Un equip de trenta persones ja fa temps que treballa en la preparació de dos números especials del setmanari, i de vint hores d’informació radiofònica en directe. Accions que comptaran a més amb la participació de nombrosos col·laboradors de gran prestigi. Un esforç humà i tècnic que permetrà als nostres lectors/oients estar informats minut a minut del desenvolupament de la visita a Barcelona del Papa Benet XVI.

El setmanari Catalunya Cristiana oferirà als seus lectors dos suplements especials amb motiu de la històrica visita que el papa Benet XVI realitzarà per consagrar la Sagrada Família. El primer suplement especial apareixerà publicat el mateix dia de la visita, el diumenge dia 7 de novembre, amb l’objectiu d’atansar-nos a la figura de Benet XVI i reflexionar sobre la importància de la seva visita. Amb una tirada de més de 10.000 exemplars, aquest suplement arribarà com sempre als nostres subscriptors, i també es repartirà de forma gratuïta entre les persones aplegades a la Sagrada Família.

Encapçalat per una presentació del cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe metropolità de Barcelona, comptarà amb la col·laboració de persones rellevants de l’Església i la societat civil catalana com Albert Manent, Valentí Miserachs, Salvador Cardús, Jordi Pujol, Montserrat Coll, Joan Rigol o Esther Giménez-Salinas. Aquest número especial obsequiarà els lectors amb un punt de llibre commemoratiu d’aquesta diada.

En el número del diumenge posterior a la visita del Papa, Catalunya Cristiana, oferirà un suplement fotogràfic i informatiu amb tots els detalls de la seva estada a Barcelona. Serà un recull dels moments més intensos d’una visita que passarà a la història de l’Església i de la societat catalana. La nostra voluntat és oferir en aquest suplement un regal molt especial: una dedicatòria per als lectors, signada per Benet XVI.

 Dissabte, dia 6 de novembre de 2010

De 19:00 a 22:00 hores: Programa especial de Benvinguda, que inclou connexions amb l’Aeroport del Prat i amb el bisbat de Barcelona.

 Diumenge, dia 7 de novembre de 2010

De les 08:00 del matí a les 21:00 hores: Programació ininterrompuda amb connexions en directe amb el bisbat de Barcelona, recorregut pels carrers de Barcelona, transmissió de la Santa Missa des de la Sagrada Família, consagració del temple i proclamació del títol de Basílica; rés de l’Àngelus des del pòrtic del Naixement, visita a l’Obra Beneficosocial del Nen Déu, i cerimònia de comiat oficial a l’aeroport de Barcelona.

Durant les 13 hores d’emissió, entrevistes a personalitats rellevants de l’Església i de la societat catalana. Selecció musical especial.

La visita del Papa a Barcelona, minut a minut

T'interessarà ...

17 Maig, 2019
La germana teresiana guardonada per la seva trajectòria, aplicant el personalisme de Mounier vinculat amb Santa Teresa en totes les etapes de la seva vida