Dues aplicacions per gaudir de l’Any de la Fe

Ambdues aplicacions mòbil permeten consultar documents relacionats amb l’Any de a Fe Porta Fidei i Viure la Fe són dues aplicacions per mòbil gratuïtes que permeten viure l’Any de la Fe que ha convocat per aquest any el Papa Benet XVI. Les dues aplicacions serveixen per aprofundir en el coneixement i la pràctica de la [...]

Ambdues aplicacions mòbil permeten consultar documents relacionats amb l’Any de a Fe

Porta Fidei i Viure la Fe són dues aplicacions per mòbil gratuïtes que permeten viure l’Any de la Fe que ha convocat per aquest any el Papa Benet XVI. Les dues aplicacions serveixen per aprofundir en el coneixement i la pràctica de la fe cristina i accedir a documents més específics de l’Any de la Fe com idees, homilies o discursos.

Porta Fidei

Aquesta aplicació permet  des de seguir els discursos y les catequesis del Papa durant aquest Any de la fe, fins a rebre una meditació al dia de Benet XVI organitzada segons l’esquema del Credo (Déu, Pare, Fill i Esperit Sant i l’Església). Porta Fidei també permet meditar i resar a través dels continguts d’àudio que ofereix o accedir al cicle complet de catequesis sobre el credo de Juan Pau II.

L’aplicació és compatible amb els principals smartphones, el sistema operatiu Androidi les tauletes i està disponible en 5 idiomes: italià, anglès, francès, espanyol i portuguès.

 Viure la Fe

Aquesta aplicació té els seus continguts agrupats en apartats: “Idees sobre l’any de la fe”, escrits de Benet XVI, “Creure” –resums de fe cristiana entorn al Credo-, “Celebrar” –articles entorn al set sagraments-, “Viure” -articles a propòsit dels Deu manaments-, “Pregar” -amb un devocionari en format .epub– i adreces on demanar més informació. 

Viure la Fe només esta disponible per el sistema operatiu Android

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

19 Juny, 2019
Aquest és el significat de la tradició que acull el claustre de la Catedral de Barcelona pel Corpus Christi