Dr. Armand Puig: “Qui us digui que de Jesús no en podem saber res menteix”

El penúltim Café Youcat de la temporada es va centrar en la figura de Jesús de Natzaret a partir de la pregunta “mite o realitat"?

El Café Youcat de maig es centrar en la figura de Jesús de Natzaret a partir de la pregunta “mite o realitat?” El Dr. Armand Puig, degà de la Facultat de Teologia, va ser l’encarregat de desenvolupar el tema on va voler reflexionar com arribar a Jesús tant des de la raó com des de la fe.

Se sap tot de Jesús?

Mn Armand Puig va destacar la quantitat de coses que se sap sobre Jesús, però també va afegir que mai es podrà saber tot. Si va oferir una clau per apropar-nos-hi. “Qui us digui que de Jesús no podem saber res menteix. Igual que qui us digui que ho sabem tot”, afirma Mn Armand.

“Preguntes com més punyents millor”, així ho va demanar el ponent de manera que es poguessin solucionar tots els dubtes dels assistents. Aquests, com sempre, van aprofitar la mitja part, entre cafè i cafè, per comentar el tema i formular les preguntes. Algunes sobre la veracitat dels evangelis i d’altres sobre la vida personal de Jesús.

Joan Pera

El protagonista de la propera sessió prové del món de l’espectacle. Es tracta de l’actor i doblador Joan Pera. Home de profunda fe, ens explicarà  com es pot viure la fe en un món sovint no gaire “religiós” com és el de l’espectacle. Per l’actual doblador de Woody Allen, ser cristià ha estat sempre quelcom inherent a la seva persona, i mai se n’ha amagat. Li ha costat? Hauria l’Església d’utilitzar més el món de l’espectacle per evangelitzar? Déu té sentit de l’humor? Jesús com veia els artistes? Aquestes i moltes altres preguntes són les que respondrà Joan Pera en el darrer Cafè Youcat de la temporada. La sessió acabarà amb una eucaristia per a qui vulgui.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

22 Juliol, 2019
La Fundació Pere Tarrés preveu becar les activitats d’uns 4.500 infants durant el mes d’agost