Pàgina d'inici > Noticies

Document preparatori de la III Assemblea General Extraordinària del Sínode dels Bisbes

A tots els preveres i diaques de l’arxidiòcesi Benvolguts preveres i diaques,  El Secretari del Sínode dels Bisbes, l’Arquebisbe Lorenzo Baldisseri, ha lliurat el Document preparatori de la III Assemblea General Extraordinària que se celebrarà del 5 al 19 d’octubre de 2014, amb el tema: Els desafiaments pastorals sobre la família en el context de [...]

A tots els preveres i diaques de l’arxidiòcesi

Benvolguts preveres i diaques, 

El Secretari del Sínode dels Bisbes, l’Arquebisbe Lorenzo Baldisseri, ha lliurat el Document preparatori de la III Assemblea General Extraordinària que se celebrarà del 5 al 19 d’octubre de 2014, amb el tema: Els desafiaments pastorals sobre la família en el context de l’evangelització. Juntament amb el document, l’esmentat Secretari demana que es lliuri aquest document a les parròquies per tal que es pugui estudiar i respondre les qüestions que es proposen. Amb aquesta finalitat, doncs, em plau adjuntar-vos el document.

Les possibles respostes, segons se’ns indica, han de ser lliurades a la Secretaria General de l’Arquebisbat abans del 15 de gener de 2014, per tal que, posteriorment, es puguin fer arribar a la Conferència Episcopal Espanyola i aquesta les lliuri a la Secretaria General del Sínode per tal de preparar l’Instrumentum laboris.

El document planteja moltes qüestions sobre la família, el matrimoni, la pastoral prematrimonial i l’atenció als qui viuen situacions matrimonials difícils i irregulars.

Mireu si el Consell pastoral parroquial o algun grup de la parròquia i els moviments familiars poden contestar l’esmentat qüestionari.

Amb una salutació molt cordial,

+ Lluís Martínez Sistach

Cardenal Arquebisbe de Barcelona

Els reptes pastorals sobre la família en el context de l’evangelització: Document preparatori i qüestionari

T'interessarà ...