Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Diumenge de Rams a la Sagrada Família

El Diumenge de Rams omplirà la Sagrada Família d’infants amb les seves famílies per beneir les palmes i palmons en la missa presidida pel Cardenal Sistach

Enguany la Basílica de la Sagrada Família tornarà a viure la popular i festiva celebració del Diumenge de Rams amb la benedicció de palmes i palmons i la celebració de l’eucarística del Diumenge de la Passió del Senyor presidida pel cardenal Lluís Martínez Sistach.

Per poder assistir a la celebració de l’eucaristia del Diumenge de Rams que tindrà lloc a la Basílica de la Sagrada Família el diumenge, 13 d’abril de 2014, a les 12 hores, és imprescindible la presentació d’una invitació gratuïta, sense la qual no es podrà accedir al temple, atès que l’aforament és limitat per les exigències establertes per les normes de seguretat. Les invitacions es lliuraran a la sala de visites de l’edifici del Seminari Conciliar de Barcelona, al carrer Diputació, 231 (Barcelona) fins a completar l’aforament de la Basílica, dins els dies i horaris següents:

de dilluns 7 d’abril a divendres 11 d’abril de 2014; de 10 a14 hores i de 16 a 20 hores.

 

AVÍS IMPORTANT als preveres i diaques que vulguin concelebrar:

Els preveres i diaques que vulguin concelebrar hauran de recollir la invitació per a concelebrant també al mateix Seminari Conciliar en els dies i horaris indicats abans.

Cal dur alba i estola vermella. Hauran d’accedir al Temple per la façana de la Passió. Es prega ser a la Basílica no més tard de les 11,45 hores.

Les portes del temple s’obriran a les 10,30 hores.

 

T'interessarà ...