Diumenge 20 de març: Dia del Seminari

[Gabinet d’Informació de l’Església a Catalunya] Amb el lema “El sacerdot, do de Déu per al món”, les diòcesis catalanes celebraran el diumenge 20 de març el Dia del Seminari. Adjuntem els escrits que amb ocasió d’aquesta Jornada han fet públics al Full Dominical el Cardenal de Barcelona, l’Arquebisbe-Bisbe d’Urgell i els Bisbes de Lleida, [...]

[Gabinet d’Informació de l’Església a Catalunya]

Amb el lema “El sacerdot, do de Déu per al món”, les diòcesis catalanes celebraran el diumenge 20 de març el Dia del Seminari.

Adjuntem els escrits que amb ocasió d’aquesta Jornada han fet públics al Full Dominical el Cardenal de Barcelona, l’Arquebisbe-Bisbe d’Urgell i els Bisbes de Lleida, Sant Feliu de Llobregat, Terrassa i Tortosa, les estadístiques dels seminaristes majors de les diòcesis catalanes i altres materials relacionats amb aquest Dia.

 

Escrits del Sr. Bisbes

Extra full diocesà

Seminaristes Tarraconense

Seminaristes CEE

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

16 Juliol, 2019
Els missioners de la província eclesiàstica de Barcelona es reuneixen sota el lema: «Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món»
16 Juliol, 2019
Entrevista a Carles Armengol, autor del llibre "Canviar el consum per canviar la vida", on es parla de la vinculació entre el consumisme i la crisi social i ambiental que s’està patint a escala global