Pàgina d'inici > Noticies > Hospitalitat de Lourdes

Dinar de Nadal a l’espera del següent miracle

Entre pelegrinatge i pelegrinatge, els membres de l'Hospitalitat celebren un dinar de germanor per reunir-se i compartir bons moments

Units i en família. Així van celebrar el dinar, com cada any,  els membres de l’Hospitalitat de la mare de Déu de Lourdes. Un àpat per reunir-se i compartir bons moments en les vigílies d’aquestes festes de Nadal tan esperades.

“Són unes festes que les vivim amb molta il·lusió, amb recolliment i en família. Precisament el dinar d’avui, que fa més de 10 anys que el fem, pretén ser una reunió al voltant de la taula de la família hospitalària que ens ha de permetre felicitar-nos el Nadal i compartir la joia d’aquests dies”, afirma el president de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes, Aleix Canalís.

L’edició d’enguany va comptar amb la presència de més de 500 persones i de diverses personalitats, com el Cardenal Martínez Sistach o el bisbe auxiliar de Terrassa, Salvador Cristau, entre d’altres.

El Cardenal Sistach, en família

“L’Hospitalitat és una família que té a la Mare de Déu com la mare de tots, i per tant, Nadal és la festa de la família. No la podríem viure sense trobar-nos tots junts, entre tanta gent. Ens sentim una autèntica família, estimem a Jesús, i volem estar amb ell i tots plegats”, va remarcar el Cardenal Arquebisbe Lluís Martínez Sistach.

Com ja és habitual, després de l’àpat es va celebrar una rifa amb un conjunt de regals amb l’objectiu de recaptar diners per l’Hospitalitat i per les persones que esperen amb gran il·lusió anar a Lourdes.

Amb l’esperit de solidaritat de sempre, els membres de l’Hospitalitat ja preparen el proper pelegrinatge on reviuran el veritable miracle de la verge:  la convivència i el compartir moments especials amb els qui més ho necessiten. 

T'interessarà ...