Pàgina d'inici > Noticies

Diàleg sobre els màrtirs que es beatificaran a Tarragona

L’acte tindrà lloc el proper dijous 26 a la Sala Pere Casaldáliga, de la Libreria Claret Roger de Llúria, 5 (Barcelona) Sis mirades sobre els religiosos màrtirs és l’acte que La Unió de Religiosos de Catalunya (URC) i la Llibreria Claret organitzarà el proper dijous 26  de setembre (19.00h) a la Sala Pere Casaldàliga, de [...]

L’acte tindrà lloc el proper dijous 26 a la Sala Pere Casaldáliga, de la Libreria Claret Roger de Llúria, 5 (Barcelona)

Sis mirades sobre els religiosos màrtirs és l’acte que La Unió de Religiosos de Catalunya (URC) i la Llibreria Claret organitzarà el proper dijous 26  de setembre (19.00h) a la Sala Pere Casaldàliga, de la Llibreria Claret Roger de Llúria, 5 (Barcelona).  La trobada consistirà en un  diàleg a propòsit d’algunes publicacions sobre els màrtirs que seran beatificats el 13 d’octubre a Tarragona.

En l’acte hi participaran P. Màxim Muñoz, President de l’URC, G. Lluís Serra, marista, autor de «El coratge de la fe. Comunitats maristes en temps convulsos (1936-1939)», G. Josep Maria Pons, La Salle, P. Josep Maria Blanquet, Sagrada Família P.Mañanet, autor de «Mártires por la Familia», P. Bernabé Dalmau, monjo de Montserrat, autor de «Els Màrtirs de Montserrat», P. Josep Armengol, claretià, autor de «Missioners Claretians Màrtirs de Tarragona», P. Juan Pablo Pastor, mercedari, autor de «Mártires de la Merced de Aragon en 1936. 19 palmas mercedarias».

 

T'interessarà ...