Dia del Seminari: pregària per les vocacions

Dins els actes del Dia del Seminari, el dissabte 12 de març al vespre, fou el moment de pregar per les vocacions sacerdotals, en una vetlla de pregària presidida pel bisbe, Sebastià Taltavull

Organitzada per la Delegació de Joventut, a la capella del Seminari Conciliar de Barcelona, la pregària, els cants, la meditació personal, els testimonis, l’adoració al Santíssim i la celebració de l’eucaristia, convidaren als joves de la diòcesi i als seminaristes a tenir presents el lema de la convocatòria: “instruments de reconciliació”.

Units en la pregària, joves de la Delegació de Joventut, seminaristes, familiars, religiosos i laics de tota la diòcesi van voler aportar el seu granet de sorra en la pregària per les vocacions. Ben entrada la nit, tots els assistents van poder gaudir d’un petit refrigeri on van tenir l’oportunitat de parlar amb els seminaristes sobre les seves vocacions.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

23 Juliol, 2019
Qui van ser els avis de Jesucrist? A continuació expliquem algunes de les tradicions que es coneixen dels dos sants celebrats el 26 de juliol
23 Juliol, 2019
Entrevista a l'advocat Enric Mas, nou vice-governador general de l’Orde del Sant Sepulcre per Llatinoamèrica
22 Juliol, 2019
La Fundació Pere Tarrés preveu becar les activitats d’uns 4.500 infants durant el mes d’agost