Pàgina d'inici > Noticies > Sagrada Família

Descobrir “La Santa Nit”

La Sagrada Família organitza una activitat perquè les famílies en ple Nadal coneguin el sentit de la Façana del Naixement

Després de l’èxit de l’any passat i amb l’arribada del Nadal, la Sagrada Família ha preparat “Fem camí a la Santa Nit”, un nou taller perquè pares i fills puguin descobrir algun dels tresors del temple. Aquesta activitat té per objectiu compartir amb els més grans i els més petits el valor espiritual, cultural i artístic de la basílica, i per això, es realitza a partir de les explicacions d’una guia i d’un conjunt d’activitats pels més petits.

Descobrint el Calendari d’Advent 

Tot i que en primer lloc, pares i fills fan una visita, exterior i interior, al temple, l’eix central d’aquest taller té lloc just davant de la façana del Naixement. L’activitat, dedicada a la nadala de “la Santa nit”, pretén descobrir quins personatges van ser-hi just aquella nit de Nadal amb Josep Maria i Jesús.

Amb un calendari especial d’Advent, els nens, amb l’ajut de la guia i els pares van descobrint quines figures envolten el naixement de la façana, així com, els insectes de la porta, recentment estrenada. Així, destapant totes les caselles, fins a arribar a l’estrella de Betlem.

Nadales a ritme dels globus

L’activitat continua amb una felicitació de Nadal dels nens als visitants del temple. Aquests, asseguts a terra amb unes baquetes toquen al compàs del so d’uns globus la nadala de “La Santa Nit”, seguint les indicacions el director de l’orquestra.

Postal de Nadal 

En tercer lloc, per endur-se un record,  l’acte finalitza amb una activitat plàstica d’una postal de Nadal, en la qual els nens recreen la seva pròpia façana del naixement a una targeta col·locant els adhesius dels elements han descobert a la façana.

T'interessarà ...