Pàgina d'inici > Noticies

Demanen una capella a l’Hospital Vall d’Hebron

Gairebé 450 signatures a la pàgina ‘Change.org’ sol·liciten una capella perquè els pacients que ho desitgin puguin tenir misses a l’Hospital L’anterior capella de la Vall d’Hebron va ser substituïda per un auditori. Ara, els pacients i alguns infermers demanen l’obertura d’una nova capella que sigui, alhora, un lloc d’oració i de celebració de misses. [...]

Gairebé 450 signatures a la pàgina ‘Change.org’ sol·liciten una capella perquè els pacients que ho desitgin puguin tenir misses a l’Hospital

L’anterior capella de la Vall d’Hebron va ser substituïda per un auditori. Ara, els pacients i alguns infermers demanen l’obertura d’una nova capella que sigui, alhora, un lloc d’oració i de celebració de misses. La pàgina web Change.org, la major plataforma de peticions, ho ha fet possible i gairebé 450 persona ja han signat a favor de la iniciativa.

Necessària pels malalts i els seus familiars

“Els malalts no requereixen només atenció hospitalària; també estan en el seu dret de tenir el bàlsam de la companyia de nostre Senyor, viure la Santa Missa durant la seva convalescència, poder portar amb enteresa i paciència la creu de la seva malaltia, amb l’esperança de poder recórrer a Jesús o Maria en els moments més difícils o compartir l’alegria de la curació i la seva pròxima alta hospitalària”, comença dient la petició.

Però aquesta capella no tan sols serà útil per als malalts hospitalitzats, sinó també per als seus familiars: “També els familiars dels malalts necessiten la medicina espiritual i l’amor de nostre Senyor. Si a un malalt no se li pot privar de la seva medicació… per què als fidels que cada dia pateixen el calvari d’una malaltia, lleu o greu, se’ls ha privat del dret de poder tenir un lloc de recollida?”.

Per signar en favor de que es torni a habilitar una capella a l’Hospital de la Vall d’Hebron, tan sols és necessari emplenar el nom i cognoms, el correu electrònic, el codi postal i, opcionalment, per què és important aquesta petició.

T'interessarà ...