Dedicació de la parròquia de la Mare de Déu de Nuria

  El diumenge 9 d’octubre el Sr. Cardenal Arquebisbe, Dr. Lluís Martínez Sistach, va presidir la celebració de la Dedicació de l’església de la parròquia de la Mare de Déu de Nuria (en la fotografia el moment d’ungir el altar). Fou acompanyat pel rector, Dr. Santiago Bueno Salines, i altres preveres i diaques de l’Arxiprestat [...]

 

El diumenge 9 d’octubre el Sr. Cardenal Arquebisbe, Dr. Lluís Martínez Sistach, va presidir la celebració de la Dedicació de l’església de la parròquia de la Mare de Déu de Nuria (en la fotografia el moment d’ungir el altar).

Fou acompanyat pel rector, Dr. Santiago Bueno Salines, i altres preveres i diaques de l’Arxiprestat de Sant Gervasi en una cerimònia solemne i festiva que aplegà a tota la comunitat parroquial.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

14 Juny, 2019
L’ARA i la Fundació La Caixa donen 20.000 euros a Santa Anna i a l’Hospital Sagrat Cor per la seva tasca en l’hospital a peu de carrer