Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Darderes, 100 anys d’aprovació pontifícia

La congregació compleix un centenari des que la Santa Seu la va aprovar tot i que ja porten més de 150 anys al servei de Barcelona

Les Darderes, o Franciscanes Missioneres de la Nativitat de Nostra Senyora, compleixen cent anys des que la congregació va ser aprovada per la Santa Seu. Les religioses que la composen van voler celebrar-ho amb una eucaristia al lloc on es va fundar la congregació, la parròquia del Betlem. La missa va estar presidida pel Cardenal Sistach i concelebrada pel Dr. Martí i Bonet i Mn. Joan Costa, rector del Betlem. A l’acte van assistir fidels de tota la diòcesi així com religioses d’altres congregacions. El director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell, també va voler estar present en una data tan significativa per a les darderes.

Més activitats

De cara a aquest centenari, totes les darderes entraran en un temps de recés i reflexió i algunes d’elles pelegrinaran a Roma. Això sí, com a premissa bàsica pretenen fer conèixer els protagonistes de la congregació que van fer possible que aquesta obra barcelonina actués, com Francesc Darder, Isabel Ventosa i Antònia València. 

T'interessarà ...