Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

'Creure i Saber', una revista que apropa la fe a la ciència

La presentació de la publicació, que tindrà lloc al Seminari Conciliar, anirà dirigida a professionals de la comunicació

La Delegació de Pastoral Universitària, a través del seu màxim responsable, Mn. Bruno Bérchez, presentarà el proper 13 de maig al menjador del Seminari Conciliar de Barcelona, 13:00h, una nova revista digital: Creure i Saber.  

La publicació, editada per la Delegació de Pastoral Universitària de l’Arquebisbat Barcelona, agafa el lema de Sant Anselm Fides quaerens intellectum, la fe que busca l’enteniment. Es tracta d’una iniciativa que es vol anar fent amb professors universitaris i alumnes amb ganes de pensar i raonar la seva recerca personal i professional.

La idea neix com un projecte humil que vol compatibilitzar el Saber amb un cristianisme propositiu, que vol deixar de banda el judici i el prejudici contra el món de la ciència.

Creure i Saber comença amb un recorregut sobre el Credo, intentant “traduir-lo” a un llenguatge planer per tal d’entendre el significat de tot el que els cristians afirmen en el Credo.

 Inscripció

L’acte està dirigit a periodistes, directors de publicacions digitals i responsables de xarxes socials. Cal confirmar l’assistència escrivint un correu electrònic a secretaria.dpuniversitaria@gmail.com

T'interessarà ...