Pàgina d'inici > Noticies

Corpus Christi a la Catedral de Barcelona

Jornades eucarístiques de preparació: dilluns 27, dimarts 28 i dimecres 29 de maig, de 14 a 17 h, a la capella de Santa Llúcia (c/ de Santa Llúcia), exposició i adoració del Santíssim Sagrament. Dijous 30 i divendres 31 de maig, de 18 a 19 h, a la capella del Sant Crist de Lepant, Hora [...]

Jornades eucarístiques de preparació: dilluns 27, dimarts 28 i dimecres 29 de maig, de 14 a 17 h, a la capella de Santa Llúcia (c/ de Santa Llúcia), exposició i adoració del Santíssim Sagrament.

Dijous 30 i divendres 31 de maig, de 18 a 19 h, a la capella del Sant Crist de Lepant, Hora Santa amb exposició i adoració del Santíssim Sagrament; benedicció i reserva; i a les 19 h Santa Missa.

Diumenge 2 de juny, solemnitat del Corpus Christi. És el dia de la Caritat.

Matí: a les 10 h, cant de Laudes al cor de la catedral. De 8.30 a 13 h, exposició del Santíssim per a l’adoració, a la Capella del Sagrament. Benedicció i reserva.

Tarda: a les 18:30 h celebració de l’Eucaristia presidida pel senyor cardenal arquebisbe, Mons. Lluís Martínez Sistach, al Pla de la Seu i av. Catedral. En acabar, processó amb el Santíssim per la plaça Nova i els carrers Arcs, Portal de l’Àngel, Comtal, Via Laietana, Joaquim Pou i av. Catedral, fins al Pla de la Seu on es donarà la benedicció i es farà la reserva.El senyor cardenal arquebisbe i el Capítol de la Catedral inviten tots els diocesans a aquests actes.

L’ou com balla serà instal·lat a la font del claustre de la Catedral del dia 30 de maig al 2 de juny.

T'interessarà ...