Pàgina d'inici > Noticies

Convidar Jesús

Com viure Jesús en família (Ed. Pòrtic) és el resultat de la conversa de la periodista Sandra Buxaderas amb 15 famílies, que li expliquen com han compartit l’experiència cristiana amb els fills. Totes elles tenen la figura de Jesús com a model. “El seu testimoni pot servir d’inspiració per viure Jesús més intensament a la [...]

Com viure Jesús en família (Ed. Pòrtic) és el resultat de la conversa de la periodista Sandra Buxaderas amb 15 famílies, que li expliquen com han compartit l’experiència cristiana amb els fills. Totes elles tenen la figura de Jesús com a model. “El seu testimoni pot servir d’inspiració per viure Jesús més intensament a la pròpia família”, afirma la Sandra, que està casada i és mare d’una nena. Viu a Roma, on ha començat teologia i col·labora amb el diari ARA.

Jesús és un bon personatge per comunicar?

Sí. Els nens capten molt bé l’amor de Jesús i la seva lluita contra la misèria social o moral. Ara bé, depèn molt de la passió amb què se’ls explica. L’entusiasme dels pares es transmet sobretot quan, seguint l’exemple de Jesús, tracten el fill amb amor, i el respecten i l’escolten.

Per què el conviden a casa?

Per a la majoria dels pares entrevistats, Jesús és sinònim d’una vida plena. I volen que els fills siguin feliços, que se sentin estimats per Jesús i que n’adquireixin els valors. He entrevistat també algun pare o mare agnòstic però que pensa que és bo ensenyar als fills el respecte i l’amor, i que freqüentin altres nens amb inquietuds socials i espirituals.

És un llibre evangelitzador?

Sí, perquè és un testimoni de la vivència de fe d’aquestes famílies, que és engrescadora. A mi, mare recent i casada amb un agnòstic, recollir aquestes experiències m’ha donat força interior i moltes pistes sobre com viure Jesús a casa. I el llibre permet observar com s’ho han fet altres famílies per trampejar les dificultats que trobem cada dia en l’educació espiritual dels nostres fills avui.

Entrevista realitzada per Òscar Bardají a la periodiste Sandra Buxadera per al Full Dominical del diumenge 2 de juny.

T'interessarà ...