Pàgina d'inici > Noticies

Constituït el Comitè d’Honor de la Universitat Ramon Llull

És un òrgan honorífic creat pel Patronat de la URL que està  integrat pels expresidents del Patronat i els exrectors/es de la URL des de la seva fundació El passat dimecres al migdia va tenir lloc l’acte de constitució del Comitè d’Honor de la Universitat Ramon Llull (URL). Aquest comitè és un òrgan honorífic, previst en els Estatuts de [...]

És un òrgan honorífic creat pel Patronat de la URL que està  integrat pels expresidents del Patronat i els exrectors/es de la URL des de la seva fundació

El passat dimecres al migdia va tenir lloc l’acte de constitució del Comitè d’Honor de la Universitat Ramon Llull (URL). Aquest comitè és un òrgan honorífic, previst en els Estatuts de la Universitat Ramon Llull Fundació Privada, que fou creat pel Patronat de la URL el febrer de 2013. Està format pels expresidents del Patronat, els exrectors/es de la Universitat i aquells patrons que en deixar de ser-ho  desitgin continuar vinculats a la URL, sota la presidència del president vigent del Patronat.

A l’acte de constitució del Comitè d’Honor van assistir els seus membres actuals: el Sr. Enric Corominas, president del Patronat (1994-2001); el Sr. Ricard Fornesa, president del Patronat (2001-2004); el Sr. Leopoldo Rodés, president del Patronat (2004-2012); el Dr. Josep M. Coll, president de l’Equip Rector (1991-1994); el Dr. Miquel Gassiot, rector (1994-2002); la Dra. Esther Giménez-Salinas, rectora (2002-2012) i el Sr. Joan Josep Brugera, actual president del Patronat de la URL. A l’acte també hi ha assistit el Dr. Salvador Pié, secretari del Patronat de la URL i el Dr. Josep M. Garrell, rector actual.

L’objectiu del Comitè d’Honor és mantenir la implicació d’aquelles persones que han tingut un paper molt rellevant en la creació i consolidació de la Universitat. Es reunirà  anualment per tal de fer un seguiment actualitzat del funcionament de la Universitat.

El primer president i fundador de la URL va ser el cardenal Narcís Jubany (1990-1994), del qual enguany se celebra el centenari del seu naixement.

 

T'interessarà ...