Pàgina d'inici > Noticies

Congrés Internacional sobre la Pastoral en les Grans Ciutats

El cardenal Lluís Martínez Sistach desvetlla el significat de les paraules del Papa en dir “Barcelona? Hi hem de fer alguna cosa” anunciant un Congrés Internacional sobre la Pastoral en les Grans Ciutats. El cardenal arquebisbe, Lluís Martínez Sistach, anunciarà avui, en la tradicional recepció de Nadal a la Cúria, la celebració a Barcelona del [...]

El cardenal Lluís Martínez Sistach desvetlla el significat de les paraules del Papa en dir “Barcelona? Hi hem de fer alguna cosa” anunciant un Congrés Internacional sobre la Pastoral en les Grans Ciutats.

El cardenal arquebisbe, Lluís Martínez Sistach, anunciarà avui, en la tradicional recepció de Nadal a la Cúria, la celebració a Barcelona del Congrés Internacional sobre la Pastoral en les Grans Ciutats.

El senyor cardenal va explicar al papa Francesc, en la seva audiència privada del passat 6 de setembre, l’organització d’aquest Congrés coincidint amb un interès molt especial del Papa per l’evangelització de les grans ciutats, motivat per la seva experiència pastoral al Gran Buenos Aires, del qual fou arquebisbe l’actual Papa

Un cop més la ciutat de Barcelona allotjarà un esdeveniment d’aquesta magnitud eclesial i a iniciativa del senyor Cardenal.

Barcelona, 20 de desembre de 2013

T'interessarà ...