Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Confirmacions del col·legi Canigó de Barcelona a l’església de Montalegre

Mons. Sebastià Taltavull va administrar el sagrament a 60 noies en una cerimònia on va destacar la importància del testimoni familiar en la transmissió de la fe

[Opus Dei] El bisbe auxiliar de Barcelona, Sebastià Taltavull, va presidir aquest dilluns la cerimònia de confirmació de 60 noies del Col·legi Canigó a l’església de Santa Maria de Montalegre. La cerimònia va estar acompanyada pel cor de l’escola en una església plena dels familiars de les confirmants.

 Mons. Taltavull va explicar en què consisteix el sagrament de la confirmació. “Avui ens disposem a rebre l’Esperit Sant, però qui és l’Esperit Sant? Hi havia una vegada un senyor molt senzill, molt devot de l’Esperit Sant, que em va dir que és Déu dins nostre, és Déu dins la meva vida, és com el vent que no el veiem però el toquem, el sentim” . També va afirmar que “cada vegada que vosaltres teniu ganes d’estimar, de fer el bé i d’ajudar els altres és l’Esperit Sant que mostra com fer-ho i dóna força per fer-ho.”

 Va parlar de la importància del testimoni dels pares i va dir a les joves que gràcies a ells “heu descobert la relació amb Jesús, ja que en un clima d’amor és fàcil trobar-se amb Jesús; aprenem uns dels altres”. Va acabar l’homilia dient que “en els vostres rostres es veu l’alegria… contagieu aquesta alegria perquè molts puguin descobrir el goig del sentit de la vida”.

T'interessarà ...