Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Confirmacions als Jesuïtes de Sarrià

Mons. Sebastià Taltavull va administrar el sagrament de la confirmació a un nombrós grup de joves de l’escola de Sant Ignasi

Pares, amics, familiars i catequistes dels 51 confirmands es van aplegar en el col·legi dels jesuïtes de Sarrià en una celebració acuradament preparada, motivada i festiva de la fe. El bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Sebastià Taltavull, va estar parlant amigablement amb els joves una setmana abans, en una tarda de recés i vetlla de pregària juntament amb els seus pares, per engrescar-los a continuar en el seu camí en la fe i donar testimoni de Jesús en els seus ambients d’estudi i lleure. La celebració, presidida pel bisbe Taltavull, va ser viscuda amb molta intensitat, especialment pels joves que rebien el sagrament de la confirmació, ja que culminaven així el seu procés d’iniciació cristiana i començaven una nova etapa en el seu camí de seguiment a Jesús.

En la seva homilia, Mons. Taltavull els va encoratjar a viure la fe amb coherència i a fer present les seves creences amb humilitat però amb fermesa, en els seus ambients estudiantils, familiars i socials. En definitiva, va ser una jornada festiva i joiosa per a tots els participants.

T'interessarà ...