Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona > Bisbe Vadell

Confirmacions als Sagrats Cors de Barcelona

El bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Antoni Vadell, confirma una vintena de nois i noies

El bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Antoni Vadell, ​​ha confirmat, el 31 de maig, vint-joves a l’església dels Sagrats Cors de l’Av. República Argentina. Els nois i noies han rebut la catequesi al Col·legi Padre Damián SSCC, on culminen els seus estudis de 2n de Batxillerat.

Treball personal

L’església  es va ompli de familiars, amics, companys de classe, professors i religiosos dels SS.CC. que van acompañar els joves.  El bisbe Toni s’ha reunit un parell de vegades amb aquests joves al llarg del curs. En l’última cita, els va posar una tasca que era respondre a unes preguntes al voltant de la seva procés de fe. Questions que cada un d’ells, personalment, va anar redactant. Posteriorment, van rebre la resposta personal del bisbe Vadell. Després d’aquest treball comí i de tots aquests elements de connexió, la celebració va ser molt viscuda i participada.

Deures per a l’Església

En la seva homilia, el bisbe va recalcar com “el Senyor els vol a cada un i que no se sentin sols”. “Perquè Ell els estima”, destacava el Vadell. Els va animar a ser testimonis i els va posar una tasca missionera. Aquesta consisteix a explicar el “secret de la seva vida”, centrat en l’estimació per Déu, a set persones del seu entorn. Els va animar a fer aquest camí, fructífer tant per a ells com per l’Església. “L’exercici consisteix a obrir-se a ells i confiar-los el més personal, sobre “l’amor que han trobat coneixent a Déu en la seva vida”.

Al final de la celebració, van felicitar el bisbe Toni que, aquest mateix dia, complia 20 anys d’ordenació sacerdotal.

T'interessarà ...