Pàgina d'inici > Noticies

Concurs sobre La Bíblia a La Vanguardia

El diari català ofereix la possibilitat de guanyar un viatge a Jordània per a dues persones El passat dilluns va començar el Concurs Bíblic organitzat per La Vanguardia i la Pastoral Universitària – Arquebisbat de Barcelona i que se centrarà en les referències bíbliques que es poden trobar a les sèries de televisió i a […]

El diari català ofereix la possibilitat de guanyar un viatge a Jordània per a dues persones

El passat dilluns va començar el Concurs Bíblic organitzat per La Vanguardia i la Pastoral Universitària – Arquebisbat de Barcelona i que se centrarà en les referències bíbliques que es poden trobar a les sèries de televisió i a les pel·lícules del segle XXI.

Premis

Cada dia es formularà una pregunta que es podrà contestar per e-mail fins arribar a les 18 totals. Entre els encertants de totes elles, se sortejarà un viatge a Jordània per a dues persones de 8 dies i set nits, amb mitja pensió, i sortida des de Barcelona. El viatge inclou excursions a llocs de significació bíblica com a l’escenari del baptisme de Jesús o Madaba, la ciutat dels Mosaics. Entre aquells qui encertin de 6 a 12 preguntes, se sortejaran, respectivament, entrades per al MNAC i col·leccions de tasses d’art català. Per una altra banda, cada dia es podrà guanyar un pessebre amb onze figures de 15 cm pintades a mà de la firma pesebres.com.

T'interessarà ...