Pàgina d'inici > Noticies

Concessió d’una condecoració de l’Església Anglicana a Mons. Jaume González-Agàpito

Les autoritats eclesiàstiques de l’Església Anglicana, amb l’autorització de l’Arquebisbat primat anglicà de Canterbury, han decidit atorgar a monsenyor Jaume González-Agápito Granell, delegat d’Ecumenisme i de relacions interreligioses de l’Arquebisbat de Barcelona, la “Creu del Bisbe Cabrera”. La “Creu del Bisbe Cabrera” és la màxima condecoració de la Comunió Anglicana hispànica que fins ara només [...]

Les autoritats eclesiàstiques de l’Església Anglicana, amb l’autorització de l’Arquebisbat primat anglicà de Canterbury, han decidit atorgar a monsenyor Jaume González-Agápito Granell, delegat d’Ecumenisme i de relacions interreligioses de l’Arquebisbat de Barcelona, la “Creu del Bisbe Cabrera”.

La “Creu del Bisbe Cabrera” és la màxima condecoració de la Comunió Anglicana hispànica que fins ara només havia rebut, entre els catòlics, el doctor Martín Zabala. El motiu d’aquesta concessió és el llarg treball que ha realitzat, durant cinquanta anys, monsenyor Jaume González-Agàpito al servei del moviment ecumènic. Aquesta activitat li ha merescut l’agraïment de tota la Comunió Anglicana en diferents països i nivells,  sempre al servei de la unió dels cristians.

L’atorgament de la condecoració tindrà lloc a Barcelona, el proper dia 18 de gener de 2011, a les 20 hores, dins de l’acte interconfessional de pregària amb motiu de l’inici de la  Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians, acte que se celebra en aquesta data cada any a la catedral i que presidirà el cardenal arquebisbe de Barcelona, doctor Lluís Martínez Sistach. Tothom hi està invitat.

T'interessarà ...