Concessió del Premi Internacional Comte de Barcelona al Cardenal Tarcisio Bertone

COMUNICAT DE PREMSA Nota de premsa de l’Arquebisbat de Barcelona amb motiu de la concessió del Premi Internacional Comte de Barcelona al Cardenal Tarcisio Bertone El jurat del Premi Internacional Comte de Barcelona ha concedit aquest guardó, corresponent a l’any 2011, al Cardenal Tarcisio Bertone, Secretari d’Estat del Papa Benet XVI. El Sr. Cardenal de Barcelona [...]

COMUNICAT DE PREMSA

Nota de premsa de l’Arquebisbat de Barcelona amb motiu de la concessió

del Premi Internacional Comte de Barcelona al Cardenal Tarcisio Bertone

El jurat del Premi Internacional Comte de Barcelona ha concedit aquest guardó, corresponent a l’any 2011, al Cardenal Tarcisio Bertone, Secretari d’Estat del Papa Benet XVI.

El Sr. Cardenal de Barcelona i tota l’arxidiòcesi expressa la seva profunda satisfacció per la concessió d’aquest prestigiós guardó a la persona i a la missió desenvolupades pel Cardenal Secretari d’Estat com a primer col·laborador del Sant Pare Benet XVI.

També recorda amb sentiments d’agraïment la seva participació en la visita del Sant Pare Benet XVI a Barcelona amb motiu de la Dedicació de la Basílica de la Sagrada Família, els dies 6 i 7 de novembre de 2010 i les seves diverses visites al nostre país, en especial la realitzada a l’arquebisbat de  Barcelona, Igualada i el Monestir de Montserrat els dies 24, 25 i 26 d’abril de 2010, per a la beatificació del P. Josep Tous i Soler, caputxí català.

Barcelona, 30 d’octubre de 2011

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...