Com transmetre la fe als joves?

La sexualitat o les xarxes socials seran temes que es tractaran al curs d’animadors de joves  Com transmetre la fe als joves és una de les principals preguntes a resoldre durant aquest Any de la Fe. Per això la Delegació de Joventut de Barcelona ha organitzat un curs per animadors de joves amb un programa [...]

La sexualitat o les xarxes socials seran temes que es tractaran al curs d’animadors de joves

 Com transmetre la fe als joves és una de les principals preguntes a resoldre durant aquest Any de la Fe. Per això la Delegació de Joventut de Barcelona ha organitzat un curs per animadors de joves amb un programa molt divers. L’ús de les xarxes socials, com tractar l’afectivitat i la sexualitat amb els joves i com acompanyar-los en la fe són alguns dels temes que es tractaran durant el cap de setmana del 2 i 3 de febrer a l’església de Santa Anna.

Aquest curs està pensat per a catequistes de confirmació, monitors d’Esplai, professors de religió secundària, mossens que treballen amb joves o animadors de grups joves, entre d’altres.

El preu del curs és de 15 euros, (inclou cafès, pastes i les begudes dels dinars) i es necessari inscriure-s’hi prèviament. 

COM TRANSMETRE’LS LA FE? CURS PER ANIMADORS DE JOVES from delejovebcn on Vimeo.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...