Pàgina d'inici > Noticies > Joventut

Com ser un bon acompanyant cap a la fe

La Delegació de joventut va oferir una jornada de reflexió sobre com acompanyar els joves a trobar quin és el somni que Déu té per a cada un d'ells

Alegria, motivació i acompanyament. Sota aquests conceptes va tenir lloc el passat dissabte una Jornada d’Animadors organitzada per la Delegació de Joventut al Seminari Conciliar. Representants de Joventut de les diferents diòcesis catalanes es van reunir en una trobada de reflexió sobre com acompanyar els joves en la fe.

El coach de prestigi Carlos Andreu va donar el tret de sortida a l’encontre amb una xerrada motivacional basada en l’alegria des d’una vessant espiritual.  El ponent va voler transmetre la importància de trobar una missió a la vida per avançar en el futur: “Sobretodo es importante que sean capaces de encontrar esa misión que les ilusione, les ilumine y les haga seguir adelante pese las adversidades que seguro y sin duda se van a encontrar en el camino”.

A continuació, els delegats de les diferents diòcesis de Catalunya van oferir un decàleg amb les eines i recursos necessaris per ser uns bons acompanyants de tots aquells  joves en el seu camí cap a la fe. Tal i com va comentar el Joan, un animador, aquestes activitats són de gran utilitat per formar-los, motivar-los i així poder transmetre la motivació i el sentiment d’alegria als joves.

En definitiva, en aquesta jornada els joves van poder reflexionar tant a nivell personal com col·lectu sobre com acompanyar els joves a trobar quin és el somni que Déu té per a cada un d’ells.

T'interessarà ...