Com han de viure els nens la Quaresma?

La Delegació de Missions de l’Arquebisbat de Barcelona ha preparat un calendari quaresmal per a infants i un ‘Via Crucis’ missioner

La Quaresma és un temps de nous començaments. Però, com es pot fer viure als nens aquest període? La Delegació de Missions ha preparat uns materials pedagògics de cara a la Quaresma per tal d’animar els nens a preparar-se per la Pasqua d’una manera positiva i significativa.

Calendari quaresmal

Dia rere dia, el calendari proposa una reflexió, acció o celebració i algunes d’elles relacionades amb els missioners. Per exemple, per aquest dimarts es proposa escriure una redacció sobre la vida d’un nen del 3r món.

Via Crucis missioner

El propòsit d’aquest Via Crucis és explicar als més petits, de manera il·lustrada i pedagògica, quines són les etapes del camí a la Creu dotant-les d’un contingut missioner, de manera que es puguin reviure les múltiples situacions missioneres del món actual.

El text està pensat, principalment, per a comunitats, grups i famílies, amb la possibilitat d’adaptar-lo a altres públics. Per a cada estació, s’ha escollit un text bíblic i es proposen algunes reflexions a partir de diferents situacions missioneres en el món.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

22 Juliol, 2019
La Fundació Pere Tarrés preveu becar les activitats d’uns 4.500 infants durant el mes d’agost