Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Com actuar en temps convulsos i de canvi?

La Federació de Cristians de Catalunya organitza un curs amb l’objectiu de divulgar la Doctrina Social de l’Església

La Federació de Cristians de Catalunya, amb el patrocini de la Fundació Dr. Albert Bonet, organitza a partir del proper 9 d’octubre un Curs de Doctrina Social de l’Església i l’Impuls del Papa Francesc.

La Doctrina Social de l’Església rep un nou impuls en el pontificat del Papa Francesc, que en la seva exhortació apostòlica La Joia de l’evangeli afirma que: “Una autèntica fe –que mai no és còmode i individualista- sempre implica un profund desig de canviar el món, de transmetre valors, de deixar quelcom millor darrere el nostre pas per la terra… Tots els cristians, també els Pastors, són cridats a preocupar-se per la construcció d’un món millor. D’això es tracta, perquè el pensament social de l’Església és primer que res positiu i prepositiu, orienta una acció transformadora, i en aquest sentit no deixa de ser un signe d’esperança que brolla del cor amant de Jesucrist.” (EG, 183)

Amb aquest rerefons la Federació de Cristians de Catalunya organitza aquest curs amb l’objectiu de divulgar la Doctrina Social de l’Església. Les sessions contindran una part teòrica i una altra d’aplicativa que tindrà present el moment social de Catalunya.

Informació

Les sessions d’aquest curs transcorreran cada dijous de 18:30h a 20:00h. Durant aquest any les classes seran el 9 i 23 d’octubre, el 13 i 27 de novembre i l’11 de desembre. Ja de cara el 2015 els dies seran el 8 i 22 de gener, 12 i 26 de febrer, 12 i 26 de març, 9 i 16 d’abril i finalment el 14 i el 28 de maig.

L’aula es troba a la seu de la Federació de Cristians de Catalunya, Calàbria, 273-275 entresol, 4a, mentre que el preu en general serà de 25 euros i de 10 pels estudiants. Els docents del curs seran Mn. Joan Costa, Concepció Huerta, Joaquim Alsina, Mn. Joan Lázaro, Mn. Antoni Babra i  Mercè Fernández (membres del SEDASE).

Per tal de realitzar la inscripció es pot realitzar a través del telèfon 93. 363.03.64 o via mail: fedcristians@federaciocristians.org

T'interessarà ...