Cloenda del curs al cim de Barcelona

La parròquia de Santa Agnès organitza la segona edició de l’adoració al Tibidabo amb centenars de persones

Tot i que es disputava el mundial, centenars de joves i adults es van mobilitzar per acomiadar el curs, a les alçades de Barcelona. Una cloenda, ni més ni menys que a l’església del Sagrat Cor del Tibidabo. La idea i l’organització va anar a càrrec, per segon cop consecutiu, del grup d’adoració de la parròquia de Santa Agnès. Amb la col·laboració de Hakuna Barcelona es va repetir, un any més, aquesta lloança de gràcies i de pregària per a la ciutat.

Gràcies

Van acudir joves de diverses comunitats de la diòcesi i alguns, fins i tot, de Terrassa. També, els grups de la delegació de Pastoral de Joventut de Barcelona i del monestir de Sant Cugat. Tots van arribar ben preparats. Mentre que uns s’asseien a les cadires, d’altres es preparaven amb una estora per gaudir còmodament d’aquest moment d’adoració. Un moment d’espiritualitat únic, en què la lluna i la música en directe van portar a una nit única de lloança i oració.

Obrir l’estiu

Tal com explica el responsable del grup de pregària de Santa Agnès, Mn. Albert Sols, el propòsit era donar un multitudinari agraïment per tants moments viscuts i fer un “gran tancament”. També, una manera d’obrir la temporada d’estiu. Tal com va dir, “perquè no ens oblidem de resar al Senyor, amb alegria sempre, durant aquests mesos de vacances”.

Durant la vetlla, una desena de sacerdots van celebrar el sagrament de la penitència i multitud de joves van acudir a rebre el perdó.

Amb la música de fons i el Santíssim il·luminat, les pregàries es van fer una. Una per als desemparats i per tot allò viscut i per tot allò que ha de venir. També, com no, més que mai, una per la nostra ciutat de Barcelona.

T'interessarà ...

23 Maig, 2019
La Parròquia de Sant Agustí del Raval es tenyeix de vermell per celebrar la festivitat de la patrona dels impossibles amb el bisbe Antoni Vadell
22 Maig, 2019
El reportatge de cristians perseguits exposa la greu situació de la llibertat religiosa al món