Clausura del XIV Cicle de corals universitàries

Gran èxit d’assistència a l’acte de clausura del XIV Cicle de concerts de cors i orquestres universitàries L’acte, celebrat al Paranimf de la UB, va comptar amb l’actuació conjunta dels nou cors participants i la presència del Bisbe de Sant Feliu, Mons. Agustí Cortés entre d’altres personalitats destacades. L’elevada assistència d’enguany consolida, un any més, [...]

Gran èxit d’assistència a l’acte de clausura del

XIV Cicle de concerts de cors i orquestres universitàries

L’acte, celebrat al Paranimf de la UB, va comptar amb l’actuació conjunta dels nou cors participants i la presència del Bisbe de Sant Feliu, Mons. Agustí Cortés entre d’altres personalitats destacades.

L’elevada assistència d’enguany consolida, un any més, aquesta proposta cultural que aplega corals universitàries i realitza actuacions durant el curs a parròquies de Barcelona i Badalona.

A l’acte hi van assistir el director general d’Afers Religiosos, XavierPuigdollers; el Bisbe de Sant Feliu i President de la Subcomissió d’Universitats de la Conferència Episcopal Espanyola, Mons. Agustí Cortés; el Secretari General del Consell Interuniversitari de Catalunya, Claudi Alsina; el director general de Blanquerna- URL, Andreu Ibarz; el Ponent de Cultura i Projecció, Alfred Font Barrot; el Vicerector de Transferència Social i Cultura de la UAB, Bonaventura Bassegoda; la Vicerrectora d’Arts, Cultura i Patrimoni de la UB, Lourdes Cirlot i la presidenta de la Federació Catalana d’Entitats Corals, Montserrat Cadevall. 

El programa de la jornada va comptar amb les actuacions de tots els cors que han participat en el cicle: el Cor de la UB, el Cor de la facultat de Biologia de la UB, el Cor de la UPF, el Cor de la URL, el Cor Blanquerna, el Cor i Orquestra de laUAB, el Cor Magister Arte- Pastoral Universitària, la Cava de Sons-Espai Von Balthasar i el Cor Argentum de la facultat de Química de la UB.

La primera actuació va anar a càrrec del Cor Magister Arte-Pastoral Universitària, que, sota la direcció de Manel Cabero, va obrir les interpretacions individuals.

Tot seguit, es va fer una actuació conjunta de tots els cors, que, dirigits per Ramon Vilar, van interpretar l’obra Psaume 18 de Benedetto Marcello. El concert va finalitzar amb el cant de l’Himne Universitari, interpretat per tots els assistents de l’acte.

Durant l’acte de clausura del XIVè cicle de concerts, va tenir lloc un acte d’homenatge a Joan Maragall, en el context del centenari delpoeta, a càrrec de La Cava de Sons-Espai Von Balthasar, cor participant del cicle de corals.

Més informació: www.universitaties.cat

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

23 Juliol, 2019
Qui van ser els avis de Jesucrist? A continuació expliquem algunes de les tradicions que es coneixen dels dos sants celebrats el 26 de juliol
23 Juliol, 2019
Entrevista a l'advocat Enric Mas, nou vice-governador general de l’Orde del Sant Sepulcre per Llatinoamèrica
22 Juliol, 2019
La Fundació Pere Tarrés preveu becar les activitats d’uns 4.500 infants durant el mes d’agost