Pàgina d'inici > Noticies

Celebració dels 10 anys del programa “Empreses amb Cor” de Càritas

[Càritas] A finals de novembre, una cinquantena de persones, moltes d’elles voluntàries, van compartir un dinar per celebrar el 10è aniversari d’Empreses amb Cor. El lloc triat, el restaurant Club de Tennis Vall Parc, és també un “club amb cor” compromès amb Càritas. El cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, va presidir la celebració, […]

[Càritas]

A finals de novembre, una cinquantena de persones, moltes d’elles voluntàries, van compartir un dinar per celebrar el 10è aniversari d’Empreses amb Cor. El lloc triat, el restaurant Club de Tennis Vall Parc, és també un “club amb cor” compromès amb Càritas.

El cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, va presidir la celebració, que també va comptar amb la presència de Mn. Salvador Bacardit, delegat episcopal, i de Jordi Roglá, director de Càritas Diocesana de Barcelona.

La trobada va ser molt emotiva, ja que es van homenatjar els pioners del projecte: Albert Bonet, Jordi Bufurull, Paco Torras i Jordi Vicente. Tots quatre van rebre, de mans del cardenal, un obsequi pensat exclusivament per a ells i elaborat per algunes de les persones ateses, tant nens, com adults i gent gran, als projectes de Càritas.

A més, també es va fer un reconeixement especial a les persones que, deu anys enrere, formaven part de l’equip de treball de Càritas, així com als voluntaris que ara són part activa d’aquest programa.

Durant el dinar, es va projectar un vídeo institucional sobre “Empreses amb Cor”, produït per una empresa amb cor, juntament amb un altre vídeo-homenatge que repassava els orígens d’aquesta iniciativa.

L’acte, que va posar de manifest el sentiment de pertinència que senten els voluntaris (ja siguin de clubs, empreses, fires o universitats amb cor), va finalitzar amb una cantada de nadales de tots els assistents.

T'interessarà ...