Pàgina d'inici > Noticies

Celebració del Dr. Pere Tarrés a Sarrià

El dijous 27 de maig, festa de Jesucrist Gran Sacerdot per sempre, a les 19,30 h a l’església de Sant Vicenç de Sarrià es celebrà l’eucaristia amb especial record del beat Pere Tarrés. L’església celebra la festa del beat Pere Tarrés i Claret el dia 30 de maig, data del seu naixement l’any 1905. Enguany [...]

El dijous 27 de maig, festa de Jesucrist Gran Sacerdot per sempre, a les 19,30 h a l’església de Sant Vicenç de Sarrià es celebrà l’eucaristia amb especial record del beat Pere Tarrés. L’església celebra la festa del beat Pere Tarrés i Claret el dia 30 de maig, data del seu naixement l’any 1905. Enguany el 30 de maig és diumenge, solemnitat de la Santíssima Trinitat, i per això la celebració fou el  dia 27 de maig, festa de Jesucrist Gran Sacerdot per sempre.

Presidi la celebració eucarística Mons. Pere Tena i Garriga, Bisbe auxiliar emèrit de Barcelona; acompanyat de Mn. Manuel Valls Serra, rector de Sant Vicenç de Sarrià; Mn. Francesc Raventos Pujol, canonge de la Catedral i postulador de la causa de canonització del Dr. Tarrés; i de Mn. Josep Maria Turull, rector de Seminari Conciliar. Molts seminaristes varen participar d’aquesta celebració sacerdotal. L’església de Sarrià s’ompli de gom a gom per recordat i venerar les despulles del beat enterrades en aquest temple.

En acabar, i davant el sepulcre del beat, es cantaren el goig del Dr. Tarrés i el fidels pogueren venerar la seva relíquia.

 

Fotos: Ramon Ripoll.

T'interessarà ...