Pàgina d'inici > Noticies

Celebració de la setmana de pregària per la Unitat dels Cristians

Enguany, i sota el lema “Units en l’ensenyament del apòstols, la comunió fraterna, la fracció del pa i la pregària” es celebrarà la setmana de pregària per la Unitat dels Cristians, del 18 al 25 de gener de 2011. La Delegació Diocesana d’Ecumenisme i Relacions Interreligioses  prepara i coordina els distints actes de pregària que [...]

Enguany, i sota el lema “Units en l’ensenyament del apòstols, la comunió fraterna, la fracció del pa i la pregària” es celebrarà la setmana de pregària per la Unitat dels Cristians, del 18 al 25 de gener de 2011.

La Delegació Diocesana d’Ecumenisme i Relacions Interreligioses  prepara i coordina els distints actes de pregària que es realitzaran a l’Arquebisbat:

Dimarts, 18

L’Arquebisbat de Barcelona inaugurarà la Setmana de Pregària per a la Unitat dels Cristians a la Catedral de Barcelona (Pla de la seu s/n) a les 20,00h. en una Celebració Ecumènica presidida per l’Emm. i Rvdm. Sr. Lluís cardenal Martínez Sistach, Arquebisbe de Barcelona i amb la participació de representants de les diverses confessions cristianes.

Dimecres, 19

Celebració Ecumènica a la Parròquia de Sant Josep, a les 20,00h. (c/ Sant Josep, 5 – Mataró)

Dijous, 20

Celebració Ecumènica a la Parròquia de la Sagrada Família, a les 20,45h. (c/ Provença, 450 – Barcelona)

Divendres, 21

Celebració Ecumènica a la Parròquia de Santa Maria del Remei, a les 22,00 h. (Pl. Concòrdia, 1 – Barcelona)

Dissabte, 22

Celebració Ecumènica a la Parròquia Patriarca Abraham, a les 18,30 h. (c/ Jaume Vicens Vives, 6 – Barcelona)

Diumenge, 23

Celebració Ecumènica a la Parròquia de Santa Maria Reina a les 17,30 h. Converses de Pedralbes i a les 19,00h. Pregària Ecumènica (Avda. d’Esplugues, 103 – Barcelona)

Dilluns 24 

Celebració Ecumènica a la Parròquia de Sant Josep, a les 19,00h. (c/ Enric Borràs, s/n – Badalona)

Dimarts, 25 

Celebració Ecumènica del Centre Ecumènic de Catalunya a la Parròquia de Sants Gervasi i Protasi (Mare de Déu de la Bonanova), a les 20,00 h. (Pl. Bonanova, 12 – Barcelona)

Per a més informació: Delegació Diocesana d’Ecumenisme i Relacions Interreligioses de l’Arquebisbat de Barcelona. (c/ Diputació, 231 – Barcelona) Horari: de dilluns a divendres de 9 a17h. tel. 93 323 88 74 –ecumenismo@arconet.es

Folletó (preparació / text bíblic / celebració ecumènica / octavari / oracions suplementàries / vida ecumènica a Jerusalém / dates importants…)

T'interessarà ...