Pàgina d'inici > Noticies

Celebració de la Pasqua del malalt a l’Hospital Vall Hebron

La Delegació de Pastoral de la Salut de la diòcesi de Barcelona, proposà al Servei Religiós de l’Hospital Vall Hebron de celebrar conjuntament a nivell de l’arxidiòcesi, els 25 anys del Dia del Malalt en la festa de la Pasqua del Malalt. El diumenge 9 de maig de 2010, s’inicià la diada, amb la presència [...]

La Delegació de Pastoral de la Salut de la diòcesi de Barcelona, proposà al Servei Religiós de l’Hospital Vall Hebron de celebrar conjuntament a nivell de l’arxidiòcesi, els 25 anys del Dia del Malalt en la festa de la Pasqua del Malalt.

El diumenge 9 de maig de 2010, s’inicià la diada, amb la presència del Sr. Cardenal, amb un recital de la Coral de l’Hospital Vall Hebron a l’àrea de Traumatologia.

La Delegada de Pastoral de la Salut Sra. Mª José Martínez Lapeña  i membres de la delegació, l’equip del Servei Religiós de l’Hospital Vall Hebron i els responsables de referència de l’hospital: Dr. Manuel Armengol, Dr. Fernández Nájer i Sra. Conxita Peña, acolliren al Sr. Cardenal i li mostraren les instal·lacions del servei religiós: capella i despatx.

A les 11 h. començà la missa amb la participació de nombrosos malalts, familiars, professionals, religioses, voluntaris i la Coral de l’Hospital Vall Hebron, en una sala habilitada per a l’ocasió.

Cants, lectures, homilia, pregàries, ofrenes, la consagració, la comunió, la pregaria a la Mare de Déu,…  van anar creant un clima de joia i celebració de la Pasqua de Resurrecció.

Al final de la missa el Sr. Cardenal beneí la imatge de la Mare de Déu del Perpetu Socors, recentment restaurada per la veneració dels fidels. Ens felicitem i donem gracies a Déu per l’oportunitat de celebrar amb el nostre pastor aquesta diada.

 

Delegació dicoesana de Pastoral de la salut

Arquebisbat de Barcelona


T'interessarà ...