Celebració de cloenda del 50è aniversari de la Parròquia Sant Mateu

El cardenal Sistach i Mn Ferran Lorda recorden amb glòria tots els anys viscuts a l’Església

El passat dissabte 21 de setembre, la Parròquia Sant Mateu va celebrar l’acte de cloenda dels 50 anys d’aniversari.  La missa va ser presidida pel cardenal arquebisbe dr. Lluís Martínez Sistach, juntament amb el rector Mn. Ferran Lorda. Va ser un dia de glòria i d’emocions per Sant Mateu on van prendre protagonisme els records i les experiències viscudes durant aquets llargs anys de i on es van centrar les esperances per un futur prometedor de la Parròquia.

El naixement d’una nova parròquia

El 21 de setembre de 1963, davant la imminent construcció del nou barri de la Guineueta amb la intenció d’acollir més de 12000 persones, el bisbe Modrego va signar el decret d’elecció de Sant Mateu com a església parroquial. El primer rector de Sant Mateu fou Mn Josep Maria Comerma i Colet i el 27 d’octubre de 1964, Mn Comerma va demanar l’autorització per a celebrar la primera missa.  

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

23 Juliol, 2019
Qui van ser els avis de Jesucrist? A continuació expliquem algunes de les tradicions que es coneixen dels dos sants celebrats el 26 de juliol
23 Juliol, 2019
Entrevista a l'advocat Enric Mas, nou vice-governador general de l’Orde del Sant Sepulcre per Llatinoamèrica
22 Juliol, 2019
La Fundació Pere Tarrés preveu becar les activitats d’uns 4.500 infants durant el mes d’agost