Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

'Catalunya Cristiana' i Ràdio Estel se sumen a la diada de Sant Jordi

L’equip de l’emissora s’ha instal·lat a la Plaça Nova per retransmetre una programació especial a prop dels fidels de la diòcesi

Durant la diada de Sant Jordi, l’equip de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel s’ha volgut sumar a les diferents iniciatives i activitats organitzades des de l’Església a la ciutat de Barcelona. És per això que s’ha instal·lat un estant a la Plaça Nova, davant la seu de Caritas diocesana, per celebrar d’una manera ben especial aquesta data.

Des de les 7:00h del matí fins les 19:00h, Ràdio Estel ha ofert una programació especial en directe i també ha comptat amb la participació de personalitats del món de la cultura, la societat i la política catalana. El programa “Fórmula Estel” ha comptat amb l’especial presència del Cardenal Lluís Martínez Sistach així com també amb el director de Ràdio Estel i de Catalunya Cristiana.

Núria Ortín, directora del Club Més Amics de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, ha volgut destacar la importància d’aquest dia: “És un dia molt especial per a Ràdio Estel dedicat al llibre, a la cultura, en definitiva a tot el que és el Sant Jordi”. Tot i que fa molts anys que Catalunya Cristiana i Ràdio Estel surt al carrer per celebrar aquesta diada, enguany és la primera vegada que s’instal·len a la Plaça Nova. La diectora del Club +Amics de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, Núria Ortín, ha volgut donar les gràcies a Caritas i l’Arquebisbat de Barcelona per fer-ho possible: “Ens han ajudat molt tant des de Caritas com des del bisbat perquè aquest any puguem estar aquí  davant de Caritas, un lloc que ens agrada molt com a centre de Barcelona per celebrar la diada”.

D’altra banda també s’hi ha instal·lat un estant amb publicacions de Catalunya Cristiana on també hi destaca la darrera i recent publicació del bisbe auxiliar Sebastià Taltavull, Us porto al cor. Tot això en una jornada de celebració, joia i germanor en que l’Església ha estat més a prop dels feligresos i del poble que mai.

T'interessarà ...