Pàgina d'inici > Noticies

Càritas presenta un nou projecte solidari

‘Ambaixadors amb cor’ és el nom de la iniciativa en la que 60 voluntaris donaran a conèixer la tasca de Càritas a 600 empreses En una sala atapeïda del Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, Càritas va presentar, aquest dijous, el seu nou projecte solidari que porta per lema ‘Ambaixadors amb cor’. [...]

‘Ambaixadors amb cor’ és el nom de la iniciativa en la que 60 voluntaris donaran a conèixer la tasca de Càritas a 600 empreses

En una sala atapeïda del Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, Càritas va presentar, aquest dijous, el seu nou projecte solidari que porta per lema ‘Ambaixadors amb cor’. L’escriptor Màrius Carol va ser l’encarregat d’explicar la iniciativa, que es basa en què 60 voluntaris –persones famoses provinents del món de l’esport- donin a conèixer la tasca que realitza l’entitat a unes 600 empreses.

Ambaixadors de renom

Entre els ambaixadors, hi ha persones de renom com Carles Reixach, Àlex Corretja, Enric Masip o Ferran Martínez, entre d’altres. “En aquesta iniciativa participa gent potentíssima de l’esport i s’han posat al servei del país. Això és una sort perquè la gent de l’esport poden fer molt per la qualitat de vida de la ciutat”, va expressar Maite Fandos, tinent d’alcalde de l’àmbit de l’esport, la qualitat de vida i la igualtat de l’Ajuntament de Barcelona, qui també va afegir que “els esportistes sou els que més podeu fer, ja que a la societat us escolten més que a tots nosaltres. Penseu que esteu fent una feina especial”.

A l’acte també va assistir Ivan Tibau, secretari general de l’Esport de la Generalitat, que considera que aquest projecte és “necessari i lloable”. “Catalunya és solidària i l’esport és una via més per demostrar-ho”, va indicar Tensáis.

Noves línies de treball a Càritas

El director de Càritas Diocesana de Barcelona, Jordi Roglá, va insistir que els ambaixadors són “representants, no només de la institució, sinó també de les persones pobres” i va detallar el context social actual en el que actua Càritas.

Per la seva banda, la cap d’acció social de l’entitat, Carmen Trilla, va detallar les noves línies de treball de caràcter preventiu que Càritas ha incorporat en els darrers mesos com l’aplicació del mòbil o el projecte Paidos per prevenir la pobresa infantil.

Finalment, es va fer una entrega formal de la insígnia de la ‘A’ d’ambaixador a tots els participants i un diploma que els autoritza com a ‘Ambaixadors amb cor’ de Càritas.

Més informació

T'interessarà ...