Càritas inaugura nos habitatges destinats a per a persones amb pocs recursos

[Càritas Diocesana] El dimarts 26 d’octubre, va tenir lloc a Barcelona la inauguració i la benedicció d’un nou edifici que oferirà una llar digna a famílies i persones que es trobin en un procés de reinserció social. Aquest projecte, que va ser possible gràcies a una donació particular, s’emmarca en el conveni de col·laboració signat [...]

[Càritas Diocesana]

El dimarts 26 d’octubre, va tenir lloc a Barcelona la inauguració i la benedicció d’un nou edifici que oferirà una llar digna a famílies i persones que es trobin en un procés de reinserció social.

Aquest projecte, que va ser possible gràcies a una donació particular, s’emmarca en el conveni de col·laboració signat l’any 2007 entre Càritas Diocesana de Barcelona i la Fundació Privada Foment de l’Habitatge Social (FPFHS), entitat promoguda per Càritas; amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona. L’objectiu compartit és oferir habitatges amb un lloguer assequible, i per un temps determinat, a persones que tenen pocs recursos, i així millorar les seves condicions de vida. 

Es preveu que els pisos, ubicats al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona, comencin a ser ocupats abans de finals d’any. Per a l’adjudicació dels pisos, es valora que la família visqui a la mateixa zona on es troba el pis, l’antiguitat de la sol·licitud i la urgència de les seves necessitats socials.

A l’acte inaugural van assistir el Delegat Episcopal de Càritas Mn. Salvador Bacardit; el director de Càritas Diocesana de Barcelona, Jordi Roglá; i el president de la FPFHS, Ignasi de Delàs; i entre les autoritats civils,  el conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, Francesc Baltasar; la Secretària d’Habitatge, Carme Trilla; el delegat d’Habitatge de l’Ajuntament de Barcelona, Antoni Sorolla.

T'interessarà ...

22 Maig, 2019
El reportatge de cristians perseguits exposa la greu situació de la llibertat religiosa al món