Pàgina d'inici > Noticies

Càritas i la Diputació de Barcelona aposten per l'esport per ajudar els més necessitats

Un total d’11 federacions i prop de 150 clubs formen part de Clubs amb Cor, una iniciativa  que pretén implicar el món de l’esport en l’ajuda a les persones que més pateixen la crisi econòmica Cada vegada són més les entitats dels àmbits públic i privat que volen estar al costat de Càritas per ajudar [...]

Un total d’11 federacions i prop de 150 clubs formen part de Clubs amb Cor, una iniciativa  que pretén implicar el món de l’esport en l’ajuda a les persones que més pateixen la crisi econòmica

Cada vegada són més les entitats dels àmbits públic i privat que volen estar al costat de Càritas per ajudar les persones. La Diputació de Barcelona és l’última en sumar-se a les causes de la igualtat i la justícia social que defensa la nostra institució. Aquesta diputació ha signat un conveni amb Càritas Diocesana de Barcelona (CDB) per promoure, a través dels ens als quals representa, les activitats esportives que organitza el nostre programa Clubs amb Cor i perquè aquestes tinguin una major difusió.

Un total d’11 federacions i prop de 150 clubs formen part de Clubs amb Cor, una iniciativa de CDB que pretén implicar el món de l’esport en les accions que duem a terme per ajudar les persones que més pateixen la situació de crisi econòmica. Organitzen, per exemple, curses solidàries, actes per recaptar fons o recursos, etc., i ens ajuden a sensibilitzar sobre la importància d’estar al costat d’aquelles i aquells que estan en una situació de major vulnerabilitat. Ara, gràcies al conveni signat, podrem ampliar el ventall d’entitats amb les quals col·laborar.

I és que el treball en xarxa és un dels pilars de l’acció social de Càritas. Gràcies a la suma d’esforços d’entitats i institucions podem arribar a més persones i oferir-los més oportunitats de futur.

En aquest sentit, Jordi Roglá, director de Càritas Diocesana de Barcelona, ha destacat la “importància que en aquests moments té l’acció social i aquest conveni és una forma de dur-la a terme”.

T'interessarà ...