Càritas crea una aplicació de mòbil per ajudar

S’anomena “Punt rere Punt” i serveix per fer donacions a partir d’un euro Amb el nou any 2013, Càritas Diocesana de Barcelona ha llençat una nova aplicació de mòbil que ja està en funcionament i al servei de les persones més desfavorides. Es tracta d’una app que permet fer donacions a partir d’un euro per [...]

S’anomena “Punt rere Punt” i serveix per fer donacions a partir d’un euro

Amb el nou any 2013, Càritas Diocesana de Barcelona ha llençat una nova aplicació de mòbil que ja està en funcionament i al servei de les persones més desfavorides. Es tracta d’una app que permet fer donacions a partir d’un euro per tal d’ajudar a aquelles persones que més ho necessiten.

L’aplicació es pot descarregar a Google Play i aviat també estarà disponible a l’AppStore. Amb la col·laboració de tots es podran cobrir les necessitats bàsiques -com tenir un habitatge digne o entrar en el món laboral- de moltes famílies, joves, nens i gent gran. Ajuda a Càritas a ajudar als altres amb aquesta nova aplicació.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

19 Juny, 2019
Aquest és el significat de la tradició que acull el claustre de la Catedral de Barcelona pel Corpus Christi