Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Cardenal Sistach: “Han estat uns dies intensos i enriquidors pels nostres pelegrins”

Els membres del Club +Amics de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana opinen sobre com ha anat la visita a Roma i l'audiència amb el Papa

Els pelegrins del Club +Amics de Catalunya i Ràdio Estel han posat punt i final al pelegrinatge a Roma. Divendres, a les 19:00, el ferry ha atracat al Port de Barcelona. I amb ell, tots els tripulants que han baixat satisfets per uns dies que els han permès viure una gran experiència de fe.

La visita al Papa Francesc durant l’audiència del dimecres a la plaça Sant Pere ha estat sens dubte el moment que ha generat més il·lusió entre tots els viatgers, però també hi ha hagut altres ocasions especials. La visita panoràmica a la ciutat, a les basíliques més importants, el programa de ràdio des del vaixell, una conferència del Cardenal Arquebisbe Lluís Martínez Sistach sobre el Papa que va explicar amb tot tipus d’anècdotes, eucaristies al vaixell o d’altres de major simbologia com a St. Sebastià de les Catacumbes...tots aquests moments han deixat un gran record a tots els pelegrins.

Paraules del Cardenal

“Penso que tots els pelegrins surten enriquits. Han estat uns dies a Roma intensament viscuts”, ha apuntat el Cardenal Sistach. Per altra banda, no s’ha volgut oblidar de l’eucaristia que es va celebrar a la basílica menor de Sant Sebastià de les Catacumbes. “Ha estat molt especial com a comiat fer la missa a aquesta basílica, que va ser la dels apòstols Sant Pere i Sant Pau. Durant l’eucaristia hem resat pel Papa, però també hem demanat per tantes i tantes persones que els pelegrins porten en el seu cor”, ha remarcat.

A més ha volgut dedicar unes paraules finals a Catalunya Cristiana i Ràdio Estel. Espero que aquest pelegrinatge serveixi perquè aquests dos mitjans tinguin moltes persones que els llegeixin i escoltin. Que serveixi per la seva vida cristiana i humana”, ha conclòs el Cardenal Sistach.

Testimonis

Molts pelegrins han volgut donar el seu testimoniatge sobre l’experiència. Han opinat sobre com han vist el viatge, què els ha semblat la ciutat, que destacarien de tot el que han viscut i amb què es queden. Un conjunt d’opinions que ajuden a sentir i entendre què han significat aquests dies per a tots ells.

T'interessarà ...