Pàgina d'inici > Noticies > Mans Unides

Cardenal Sistach: “Estem vivint uns moments molt bonics d’Església Universal”

L’Arquebisbe de Barcelona celebra la seva onomàstica, Sant Lluis Gonzaga, en la ja tradicional recepció al Palau Episcopal

El Cardenal Sistach ha celebrat la seva festa onomàstica aquest divendres 20 de juny, dia de Sant Lluís Gonzaga, al Palau Episcopal. La celebració ha constat d’una petita pregària presidida per l’Arquebisbe de Barcelona, que ha estat acompanyat per Mons. Sebastià Taltavull, bisbe auxiliar de Barcelona, i en la que han participat nombrosos treballadors de l’Arquebisbat de Barcelona així com vicaris episcopals i preveres de tota la diòcesi.

Felicitació del bisbe Taltavull

Un cop finalitzada la pregària, que ha tingut lloc a la capella del Palau, els assistents s’han traslladat a la Sala del Tro per escoltar les paraules que el bisbe Taltavull ha dedicat al cardenal Sistach. “Junt amb la felicitació que li dirigeixo en nom de tots els presents i de l’Arxidiòcesi, aquesta és també avui la nostra acció de gràcies al Senyor per tot el que li concedeix i fa en bé d’aquesta Església de Barcelona”, ha manifestat el bisbe Taltavull.

Agraïment del cardenal als presents

Per últim, ha estat el torn de l’arquebisbe de Barcelona, que ha dedicat unes paraules a tots els presents. En aquestes, ha recordat que s’estan vivint uns moments molt bonics dintre de l’Església Universal ja que el Papa, en l’Evangelii Gaudium, demana sortir. Aquesta “sortida”, segons el Cardenal Sistach, ja la fa l’Església de Barcelona amb els dos primers objectius del seu pla pastoral, entre els que s’hi troba l’Escola diocesana d’Evangelització.

El Cardenal també ha volgut destacar la primera fase del Congrés Internacional de Pastoral de les Grans Ciutats, que va tenir lloc a Barcelona del 20 al 22 de maig, i la visita ad limina amb la que “els bisbes catalans van quedar molt contents”. Per últim, ha puntualitzat en l’acció tan important que duu a terme Càritas en la situació econòmica actual.

T'interessarà ...